Klanten die een bericht hebben geschreven na een behandeling bij Feeling Heppie. Als je zelf een reactie wilt schrijven stuur me dan een e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan plaats ik jouw bericht hier.

Datum: 11 November 2020
Geplaatst door: moeder van Tess 8 jaar
Ben met mijn dochter bij Daniëlle geweest omdat zij problemen heeft om in slaap te komen, waardoor zij pas erg laat slaapt en het druk is in haar hoofd. Iedere avond kwam ze meerdere malen naar beneden. Dit is iets waar zowel wij ouders als zijzelf al lang hinder van ondervindt en waarvoor ik ook al andere dingen heb geprobeerd. Daniëlle kan goed met kinderen overweg, straalt rust uit en legt alles in duidelijke kindertaal uit aan het kind. Tijdens de sessie merk ik dat mijn dochter tot rust komt. De oefeningen die mijn dochter en ik meekregen zijn goed uit te voeren en werken voor mijn dochter prima. Binnen 2 dagen sliep onze dochter lekker snel in en kwam niet meer naar beneden. Na een week kreeg mijn dochter een kort lontje en was alles verkeerd, toen heb ik contact opgenomen met Daniëlle en die ging er op afstand mee aan de slag en de volgende dag was dit over. Wat heerlijk dat mijn dochter nu wel de energie optimaal kan pakken via haar slaap! Dit werkt in alles door.

Datum: 10 November 2020
Geplaatst door: moeder van Roan 5 jaar
Mijn zoontje van 5 is nooit een goede slaper geweest, als baby had hij al moeite met in slaap vallen en 's nachts werd hij regelmatig wakker en dat is altijd zo gebleven tot dat ik in contact kwam met Daniëlle. Mijn zoontje vond het de eerste keer heel erg spannend maar Daniëlle wist hem gerust te stellen en al snel lag hij super relaxed op de tafel tijdens de massage. Het slapen ging ook meteen een stuk beter en als het weer even wat minder ging kon ik bij Daniëlle terecht voor advies. Hij gaat nu zonder mopperen slapen en 's nachts wordt hij (bijna) niet meer wakker. Zo hebben wij onze nachtrust ook weer terug!

Datum: 28 Oktober 2020
Geplaatst door: moeder van Levy 5 jaar
Ik had al heel veel geprobeerd met mijn zoontje van 5 jaar oud. Als hij naar bed moest was er geen probleem maar als hij echt moest gaan slapen begon het probleem...huilen, schreeuwen, uit bed komen...zelfs naar beneden komen en dan schoppen en met spullen gooien. Ik kon niks bereiken bij mijn zoontje. Ik zag de oproep langskomen en dacht misschien is dit iets en dat was het zeker. Werd heel vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd, ook aan mijn zoontje. Mijn zoontje vond de behandeling heel fijn en dezelfde avond had ik er al profijt van met het slapen. Elke dag ging het beter en binnen een week helemaal geen probleem meer. Na 1 a 2 weken werd het iets minder, heb contact opgenomen en had nieuw advies gekregen en tot nu toe slaapt mijn zoontje heerlijk elke avond zonder een strijd.

Datum: 10 September 2019
Geplaatst door: moeder van Nienke 12 jaar
De eerste afspraak dacht ik zou mijn dochter dit wel fijn vinden?
Ze vond het zelf ook spannend. Gelukkig legde Daniëlle precies uit wat ze ging doen en ook aan mij legde ze goed uit wat de massage inhield en hoe je er thuis voor kunt zorgen dat ze thuis ook weer lekker in haar vel komt te zitten.
Nienke kon al snel ontspannen en heeft echt genoten. De volgende afspraak voor over een paar weken is al gemaakt. Ze heeft er nu al weer zin in.

Datum: 5 Juni 2019
Geplaatst door: moeder van Mees 7 jaar
Daniëlle neemt alle tijd om alles goed uit te leggen zowel aan onze zoon als aan mij. Haar manier van masseren gaf al snel ontspanning bij onze zoon. Hij vond het heerlijk zei hij toen Danielle klaar was. Ook de tips voor thuis zijn fijn en passen we iedere avond toe. Onze zoon slaapt al een stuk beter dan voorheen en is overdag ook minder snel boos. Nooit gedacht dat een massage zo helend kan werken!

Datum: 5 Februari 2019
Geplaatst door: moeder van Levi 8 jaar
Onze zoon is 1 keer geweest.. en we merken al zeker wat verschil.
Zijn uitspattingen met name bij verlies zijn iets minder.. en bijzonder is sinds hij bij Daniëlle is geweest zoekt hij mij elke avond op. Alsof hij wil zeggen; pak mij vast. Masseer mijn voeten.

Daniëlle leert je ook wat je thuis kunt doen. Super!

Datum: 31 Oktober 2018
Geplaatst door: moeder van Teun 8 jaar
Teun was in het begin niet blij dat hij naar jou moest, eenmaal bij jou gaf hij zich, mede door de warme ontvangst en goede uitleg, snel over en was hij ruim drie kwartier "stil". En dat voor iemand die de hele dag gezellig kwebbelt. Nu kijkt hij er naar uit om naar jou te mogen, doordat jij kijkt wat hij fijn vind geeft hij zich helemaal over. Het resultaat: hij gaat iedere avond zonder mopperen naar bed, voorheen een heel drama met op zijn minst 6 keer eruit komen. Nu het ritueel van massage en het toverstokje geeft hem rust, met als gevolg....een uitgeruste Teun en blije papa en mama..

Datum: 20 Oktober 2018
Geplaatst door: moeder van Melody 7 jaar

Mijn dochter is nu een paar keer bij Danielle geweest voor de Heppie massage in de hoop dat ze s’avonds makkelijker in slaap kan komen en overdag wat minder onrust in haar lijf heeft. Meteen na de eerste afspraak merkte ik al verschil. Ze slaapt sneller in! Ook kreeg ik een massage opdrachtje voor iedere avond mee naar huis en dat doet wonderen. Mijn dochter gaat er graag heen want ze kan daar heerlijk ontspannen. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan. Nu na een paar weken slaapt ze nog steeds goed in.

Datum: 31 Augustus 2018
Geplaatst door: moeder van Timo

Onze zoon heeft inmiddels al meer dan 10 massages gehad van Danielle. Onze zoon heeft geen diagnoses, maar ervaart wel regelmatig onrust. Waar hij in het begin onrustig lag op de tafel, ledematen veel bewegen is hij nu zichtbaar rustiger. Tijdens de massages, maar het werkt ook door, naar thuis en op school. Ook voor thuis hebben we tips gekregen, waar onze zoon ook zichtbaar van geniet. Hij gaat er echt voor liggen en vraagt zelf om gemasseerd te worden. Hij gaat graag mee naar Danielle, eigenlijk al vanaf de start. Is ontspannen en totaal geen tegenstand om te gaan. Fijn dat het zoveel resultaat heeft! Een trotse moeder!

Datum: 22 Augustus 2018
Geplaatst door: moeder van Thomas
Thomas 8 jaar.
In Juni zijn we begonnen met de Heppie massage. Onze zoon heeft ADHD en autisme en kan zeer onrustig zijn. In het begin was ik sceptisch mijn zoon vond het prettig zag ik. Ik kreeg huiswerk mee om hem thuis te masseren en dit deden we. Hij begon ook beter te slapen. Na de derde afspraak begon ik te merken dat hij rustiger begon te worden en lekkerder in zijn vel zat. De laatste twee keer merkte ik dat hij er echt zin in had. De massage en zomervakantie deden hem goed. Danielle merkte ook dat hij rustiger was. De muziek, de sfeer en ontspanning die hij krijgt tijdens de massage doet hem goed. Ik ben zeer positief hoe dit is gegaan. Wij stoppen nu even met de massage omdat het goed gaat met Thomas maar als hij wil mag hij altijd terug naar Danielle voor een massage.

Datum: 15 Mei 2018
Geplaatst door: Pim
Pim 11 jaar.

Ik vond het wel spannend de eerste keer maar toen ik met mama naar het filmpje had gekeken leek het me toch wel fijn. Toen we er waren legde Daniëlle alles heel duidelijk uit met een map met plaatjes. Ik mocht kiezen of ik mijn kleren aan of uit wilde dat was fijn. Ze legde alles heel goed uit en ik was bijna in slaap gevallen. Mama masseert mij thuis nu ook iedere avond en nu kan ik beter slapen en gaat het beter op school. Ik maak ook niet zo snel meer ruzie met mijn zusje. Ik voel me nu fijn!

Datum: 20 April 2018
Geplaatst door: Nienke
Nienke 8 jaar.

Ik ben nu een paar keer geweest en ik vind het heel fijn bij Daniëlle. Ze is heel lief en geeft mijn mama ook tips zo kan mama mij helpen. Dat is fijn. Ik slaap soms bijna bij de massage. De olie ruikt ook lekker en het muziekje is fijn.

Datum: 19 December 2017
Geplaatst door: moeder van Sanne
Sinds Sanne (9 jaar) bij Heppie massage komt merk ik echt verschil met haar gedrag. Ze vindt het ook echt wel heel erg fijn als Danielle haar aan het masseren is en zit dan ook weer met heel veel zin te wachten op de volgende massage. We merken dat Sanne wel rustiger is in bepaalde dingen maar ook dat ze bepaalde dingen sneller van zich af laat vallen. Ze kan dan nog wel even heel erg boos worden maar die bui is sneller over en kan ze er over praten en laat t van haar afvallen.  We zijn ook heel erg blij dat we Danielle gevonden hebben en dat zij ons hier mee kan helpen. Echt top .

Datum: 14 Oktober 2017
Geplaatst door: Inge

Onze dochter van 10 jaar zat niet lekker in haar vel en was erg onrustig. Nadat ik op Facebook de advertentie van Heppie massage gezien had dacht ik :"dat zou wel eens iets kunnen zijn!"
Ik kon al snel terecht wat ik super fijn vond.
Onze dochter vond het allemaal erg spannend, maar eenmaal op de massage tafel, zag je dat ze tijdens de massage rustiger werd en zich ook meer ging ontspannen. Tijdens de massage kreeg ik goede uitleg zodat ik thuis ook aan de slag kon. De keer erop wist ze al precies wat er ging gebeuren. Ze voelde zich er erg prettig bij. Ze vond het zo fijn dat ze de massage eigenlijk te kort vond!!

Datum: 20 September 2017
Geplaatst door: Michelle

Michelle 13 jaar.
Ik vind de massage heel fijn, omdat ik er heel erg ontspannen van raak en dan word ik rustig.
Mijn gedachten staan dan stil. Ik vind het fijn dat je me vraagt wat ik prettig vind.

Moeder van Michelle
Ik vind het heel mooi hoe jij inspeelt op wat Michelle aangeeft en op wat jij zelf al bemerkt bij haar.
Zodra ze bij jou op de massagetafel ligt zie ik dat ze zich ontspant. De massage werkt nog een paar dagen door en het is gemakkelijk dat je me hebt geleerd hoe ik haar thuis kan masseren.
Michelle komt dichter bij haar gevoel en de massages doen haar duidelijk goed. Ik vind haar de laatste tijd vooral veel opgewekter, super! 

Datum: 1 September 2017
Geplaatst door: Maaike

Maaike 9 jaar.
Als ik bij Daniëlle kom ben ik vaak druk in mijn hoofd door school. De massage maakt me weer rustig. Mama masseert me thuis ook als ik hier naar vraag dat is heel erg fijn. Ik slaap dan ook beter.

Datum: 24 Augustus 2017
Geplaatst door: Debby Saunders
Vandaag ben je bij ons op de Emiliusschool geweest. Een school voor (ernstig) meervoudig beperkte leerlingen. Je hebt drie workshops gegeven aan het hoger niveau. Masseren bij elkaar aan de hand van verhaaltjes. Wat hebben we met z'n allen genoten. Je past je zo makkelijk aan aan de leerlingen, weet meteen wat ze nodig hebben. Geweldig om te zien hoe de 'pubers' eerst al lachend écht niet mee gaan doen, en langzaamaan er toch bij komen en uiteindelijk allemaal meedoen. De jongere leerlingen waren heel betrokken en bij één groepje heb je zelfs ter plekke samen met hen een verhaal verzonnen wat bij hun belevingswereld past. Je bent een topper en ik zou iedere ouder met een kind met een beperking adviseren naar je toe te gaan.
Daniëlle ik wens je super veel succes met je eigen praktijk en ik hoop je nog eens terug te zien bij ons op school.

Datum: 16 Juni 2017
Geplaatst door: John
John 46 jaar.
Na een dag hard werken genoten van de heppie massage.
Rustige muziek, een prettige geur maakte het geheel compleet.
Ik heb genoten en mijn lichaam en geest zijn weer tot rust gekomen.

Datum: 25 Mei 2017
Geplaatst door: Ellin
Elin 7 jaar.
Ik vind het heel fijn om gemasseerd te worden. Vooral de diepe druk massage is fijn zo wordt mijn volle hoofd een beetje leeg. Als mijn mama dit ook nog thuis voor het slapen doet slaap ik heerlijk!

Datum: 12 Mei 2017
Geplaatst door: Edwin
Edwin 42 jaar.
Werd erg rustig van heppie massage was zeker voor de herhaling vatbaar
Heerlijk !!!! Bedankt Danielle

Datum: 02 April 2017
Geplaatst door: Stan

Stan 10 jaar.
Voor dat ik bij jou kom ben ik thuis erg druk. Bij jou word ik rustig. Ik vind het fijnste met de warme pittenzak en met de diep druk roller. Soms slaap ik bijna en ik heb altijd twee steentjes in mijn hand. Als ik thuis kom na de massage ben ik heel rustig. Dat is fijn